20
jun 2017
Lees meer 0 reacties
222 keer bekeken
  Wereldberoemd in Nederland 24
jun 2015
We liggen nu in Torrevieja naast een hele beroemde boot genaamd Fleurtje. Het grootste zeiljacht van Nederland, zeggen ze. We liggen vlakbij een kermis. Daar mogen we naar toe als we goed werken op de boot. Eerst vervelende en dan de leuke dingen.
Lees meer 4 reacties
767 keer bekeken
  Lekker in een huis 20
mei 2015
We zijn in een huis in Portugal dicht bij Nederland. Zei ik huis ik bedoel een villa met een groot zwembad. We hebben het naar ons zin en we golfen ook. Morgen gaan we de baan op. Soms gaan we iets belangrijks doen en hoeven we geen school te doen. Maar in het weekend moeten we dan doorwerken en kunnen we niet meteen zwemmen. De boot gaat op een andere boot naar Gibraltar. En het bedrijf is Nederlands van Amsterdam.
Lees meer 14 reacties
853 keer bekeken
  Leuke dingen!!!!!!!! 27
apr 2015
Hallo,er zijn weer leuke dingen gebeurd want we zijn bij de varkens geweest dat was heel erg leuk. Je kunt ze voeren en dat is het eigenlijk ze kunnen ook naar je toe zwemmen dat is heel grappig. Eentje ging op de rand van de boot hangen en daar schrokken we van.
Lees meer 3 reacties
705 keer bekeken
  Grote vissen, mooie gebieden 23
apr 2015
Hallo allemaal! Sorry dat het zo lang geleden is dat ik een blogje heb geschreven. We hadden het druk met onze vrienden Rebecca en Demi en we waren helemaal de blogjes vergeten.
Lees meer 3 reacties
743 keer bekeken
  Sorry, sorry, sorry 2
feb 2015
Lieve vriendjes en vriendinnetjes van Noor. Heel erg bedankt voor al jullie reacties en vragen aan Noor. Ze vind het heel fijn om van jullie te horen. De laatste maanden heeft ze weinig verhaaltjes gepost, maar ze had het ook zo druk (zie foto ;-)). En wij (Maarten & Simone) hadden vaak geen internet en als we het wel hadden, vergaten we om de verhaaltjes van Noor te posten.
Lees meer 12 reacties
1012 keer bekeken
  Kinderclub Arc 2
feb 2015
Toen de arc begon was ik heel erg verlegen. In het begin durfde ik nog niet met iemand te praten. Ze praten allemaal engels en dat vond ik best moeilijk maar nu gaat het al best wel goed. (Mama, papa en Pieter leren mij ook engels.)
Lees meer 2 reacties
816 keer bekeken
  Nieuwe vrienden en nieuwe autopiloot 2
feb 2015
De autopiloot is kapot. De autopiloot is een apparaat die automatisch de kant op gaat waar je naar toe moet. Je moet eerst de juiste richting invoeren.
Lees meer 2 reacties
769 keer bekeken
  Mahi Mahi 2
feb 2015
We hebben 6 Mahi Mahis tijdens de reis van Las Palmas naar St. Lucia gevangen.
Lees meer 2 reacties
822 keer bekeken
  De zonsopkomst 3
okt 2014
Mijn lelijke, lieve papa kwam me vanmorgen wakker maken om de zonsopkomst te zien.Ik deed snel mijn kleren aan en kwam naar boven. Het duurde lang tot de zon op kwam, maar ik vond het wel mooi dat de wolken helemaal oranje en geel werden. Ik deed een doek om me heen want het was koud en Miepje zat op mijn schoot, er was ook een vliegtuig langs gekomen en die maakte een sliert van rook en door de zon werd het geel dat was mooi. Ik heb heel vaak de zonsondergang gezien, maar voor n keer de zonsopkomst en mijn lelijke, lieve papa heeft daar een foto van gemaakt en dit is er een van.
Lees meer 28 reacties
1210 keer bekeken
  Miepje in het onweer 27
sep 2014
Ik was aan het slapen en ik weet nog dat papa zei dat het vanavond ging onweren. Ik dacht dat het weer zon donkere avond was dus dat alle lichten uit gingen, maar het was een squal (een harde korte onweersbui). Het was een echte onweersbui. We hadden ook nog twee boten aan de zijkant. We botsten de hele tijd tegen de kant aan en door de regen kon papa niet goed zien waar het knopje was voor de motor. Toen de motor eindelijk aan was en op volle kracht stond gingen we nog steeds tegen de kant aan.
Lees meer 10 reacties
928 keer bekeken
  De Dolfijnenzee 14
sep 2014
We zijn naar de dolfijnenzee gegaan. Het heet eigenlijk anders maar ik noem het zo omdat er zo veel dolfijnen zijn en ze waren vaak met zn tween. We hebben zelfs een grote dolfijn gezien met een babydolfijntje.
Lees meer 11 reacties
1125 keer bekeken
  Jij moe? Ik doe 28
jul 2014
Ik ben een winkel begonnen op de boot omdat ik dan geld kan verdienen.
Lees meer 17 reacties
1252 keer bekeken