Maarten & Simone 16
jul 2014
De boot voorbereiden in Torrevieja
We vertrekken vanuit Torrevieja, een plaatsje iets ten zuiden van Alicante. In de haven Marina Salinas werden en worden de laatste zaken nog aan de boot toegevoegd. Hij ziet er inmiddels al weer heel anders uit dan de drie maanden geleden dat we hem in Sable d’Olonne hebben opgehaald.
Voor ons comfort en veiligheid hebben we ervoor gekozen om onder andere een schaduwdak, een teak-dek, zonnepanelen, een watermaker (zeewater ontzilter), inverter (220 volt), een SSB radio een boegschroef en een extra navigatie scherm binnen laten installeren. Verder hebben we vooral heel veel opslag-mogelijkheden en handigheidjes toegevoegd. deze lijken triviaal, maar zijn je grootste bronnen van irritatie als je langere tijd op de boot verblijft. Zo hebben we een takel laten installeren voor onze buitenboord motor van de dinghy (kleine bootje), Een roestvrijstalen stellage om de kano en het zeilbootje voor de kids op te bergen en beugels om de stootwillen in op te bergen als we op open zee zijn.
En niet te vergeten het belangrijkste: een gasbarbecue, waar zouden we anders onze zelfgevangen tonijn op moeten grillen :-).


Reacties
#1 Maite
Ik mis je en weet je groep 6 is leuk maar ik denk ook veel aan Noor.
heel lang geleden
je reactie
naam e-mail adres nieuwe code code  
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.