Maarten & Simone 13
jan 2015
Druk, druk, druk ...
Een kopje koffie drinken met Olle en Lila van de Sanuk, de Zweedse boot die we midden op de Atlantische oceaan hebben ontmoet. Een glaasje koude Cava met onze zuiderburen Frank en Gwenda van de Moving 2, die ook een Lagoon 450 hebben en met de ARC+ zijn overgestoken. Lunchen met de onze nieuwe Canadese vrienden David en Isabel van de Morning Haze met hun kinderen Rebecca en Demi. Op het strand spelen met Kieran van de Avatar uit Zuid Afrika en met Lorianne en Erwan, Fransen die hier op school zitten. We hebben het er maar druk mee :-).
Hoe langer je op dezelfde plek blijft liggen, hoe meer mensen je leert kennen en hoe gezelliger het wordt. Iedere boot, maar vooral die met kinderen aan boord, vinden het gezellig om contact te maken en te houden. Iedereen houdt wel van een drankje en iedereen heeft behoorlijk veel tijd. Allemaal perfecte ingrediënten voor een mooie en gezellige tijd. En terwijl de ouders onder het genot van een drankje bijkletsen spelen de kinderen met elkaar in het water, op het strand en achter de computer. Het voelt snel allemaal heel vertrouwd en lijkt qua gezelligheid en sfeer een beetje op een vertrouwde vrijdagavond in Eindhoven. Heel relaxed allemaal.
We moeten voor een reparatie aan de generator nog tot het einde van de week in Martinique blijven, maar verkassen vanmiddag waarschijnlijk naar een baai iets Noordelijk van St. Anne. Daarna nog één keer terug naar Le Marin en dan gaan we toch écht naar het zuiden. We willen graag naar de Tobago Cays en de Grenadines en willen ook graag de andere familiebootjes van de ARC weer terugvinden. Nu maar hopen dat het niet overal zo gezellig is als hier, want anders komen we never-nooit-nie in de Bahama's :-).

Reacties
#1 erna
Hoi Maarten en de rest van de familie, wat ziet dat er allemaal heerlijk uit. Ht mag voor jou dan wel op vrijdagavond Eindhoven lijken, maar toch wel een tikkie anders voor ons hier (in Naarden dan weliswaar) Leuk om jullie te volgen en de belevenissen te horen. Blijf vooral schrijven. Sterkte met de reparatie en tot snel maar weer. Groet uit een heel regenachtig, stormachtig Nederland. Erna
heel lang geleden
#2 Karin
Ja klinkt allemaal wel iets te gezellig om van de zomer ook weer op Corfu aan te komen. Dat gaat op deze manier natuurlijk echt niet lukken he, en wij willen ook weer van die gezellige avondjes met jullie inkleuren!!! Hahaha oh wat een heerlijk leven zo. We zijn echt niet jaloers hoor...!!! Nou ja, dat de zomer maar snel mag komen. Geniet lieve vrienden, tot snel! Proost xx
heel lang geleden
#3 Ellen
Vertrouwd plaatje idd zo aan de andere kant van de oceaan. Dat ziet er gezellig uit. Geniet ze en succes!
heel lang geleden
#4 tante riek
Gezellig het lijkt inderdaad een familie zo allemaal samen
heel lang geleden
#5 ria
Berichtje 11 is van je Peettante
heel lang geleden
je reactie
naam e-mail adres nieuwe code code  
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.