Maarten & Simone 2
aug 2015
Er zijn er (weer) twee jarig!
Een beetje raar voelt het wel. Vorig jaar dezelfde tijd waren we, voor de verjaardag van Dirk en Roel in Lakka, op het eiland Paxos. Nu zitten we zo’n 5 mijl verderop op hetzelfde eiland bij het plaatsje Gaios. De jongens zijn nu al meer dan 1 jaar van huis en inmiddels echte bootboys ;-) geworden. Raar om hier weer terug te zijn. In hun veertiende levensjaar zit een hele oceaan, vele (eil)anden, nog meer zeemijlen, vele avonturen, en vele centimeters. Wat zijn ze groot geworden. Het is gaaf om je kinderen van zo dichtbij te zien opgroeien. Stoere, grote mannen inmiddels met íets te lange haren, iets te bruine koppen en wat ons betreft ook iets te oud, veertien jaar alweer. Wat gaat de tijd toch snel. Het lijkt nog maar zo kort geleden. Wandelen met Dirk en Roel in de dubbele buggy. Twee van die schattige mannekes die altijd nét iets te veel aandacht kregen.
En nu genieten ze volop van hun avonturen op zee. Als het aan hen had gelegen waren we gewoon nog een jaartje of twee doorgevaren. Zo sceptisch als ze in het begin soms waren, zo leuk vinden ze het inmiddels. Doordat ze elkaar hebben (en natuurlijk hun grote broer en kleine zus) wordt het varen natuurlijk een stuk minder saai dan misschien voor kleinere gezinnen. Gelukkig kunnen ze (meestal) goed met elkaar overweg en vinden het heerlijk om samen in het water te spelen, te snorkelen, zwemmen en te kneeboarden. Gelukkig zijn kinderen heel flexibel en zullen ze zich ongetwijfeld weer snel aanpassen in hun nieuwe, oude leventje.
Voor nu! Feesten! Dat betekent natuurlijk een heerlijk ontbijt, kadootjes, slingers, (ijs)taart, veel spelen, kneeboarden, een lekker restaurant uitzoeken en extra veel aandacht van de rest van de family. Als we thuis zijn zullen we ze nog wel een écht feestje geven, want ondanks dat ze veel plezier hebben en een bijzondere dag, 2 verjaardagen zonder de vriendjes uit Eindhoven is natuurlijk wel een beetje jammer ;-).

Reacties
#1 Evelyn
Ooooh ik kan me het ook nog zo goed herinneren met die kleine boys in de buggy!! Wat hadden ze veel bekijks met hun schattige mooie koppies! Alweer 14, de tijd vliegt! Nu stoere koppies met veel zee ervaring rijker! De bofkonten! Enjoy nog ff daar samen! Fijne verjaardag heren! Van harte!
heel lang geleden
#2 Pascale
HIEP HIEP HOERA HOERA!!! Hiep hiep hoera!!! 👍 😘 🎉 🎊 🍹 Van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag 🎂!!
heel lang geleden
#3 Gijs
Leuk om ook dit weer te mogen lezen. Een verjaardag in Greece. Χρονια Πολλα! Φιλακιαααααααααα
heel lang geleden
#4 Eva
Proficiat nog met de mannen en tot gauw!!! Xxx Eva
heel lang geleden
#5 Eveline
een hele goede morgen, allereerst Roel en Dirk nog proficiat!!! Beter laat als nooit en wel van harte gemeend. Zaten in Berlijn dus vandaar te laat. Geniet van de laatste weken want wat zal het wennen zijn voor jullie straks weer thuis. Tot over een paar weekjes, dikke kus,Eveline
heel lang geleden
je reactie
naam e-mail adres nieuwe code code  
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.