Maarten & Simone 24
mrt 2015
Hoog bezoek uit Eindhoven
De meesten van jullie weten waarschijnlijk wel dat we in ons Eindhovense ‘aardse’ leven werken bij GoodHabitz. En terwijl wij er even tussenuit zijn, leven Mike en Patrick, mijn compagnons, zich lekker uit met GoodHabitz in de Nederlandse opleidingsmarkt. “Durf je dat wel?” vroegen veel mensen aan mij toen we gingen vertrekken. “Het bedrijf is nog zo jong" (pas 4 jaar) en "Jullie groeien zo hard, kun je niet beter een paar jaar later gaan of zo?”. Mijn antwoord was dan altijd: "Het zal nu misschien even iets langzamer gaan, maar ik heb volledig vertrouwen in mijn vennoten en alle mensen bij GoodHabitz. En in deze fase hebben ze me helemaal niet nodig.” Ik beloofde plechtig aan Simone dat ik maximaal 4 tot 5 uurtjes per week zou werken tijdens onze reis. En zo vertrokken we ruim 8 maanden geleden uit Nederland, schaamteloos genietend, geconcentreerd op de boot, de reis en de oversteek. Ondertussen gebeurde er in Eindhoven iets bijzonders.
Het toch als snel groeiende GoodHabitz verdubbelde de omzet, vertienvoudigde de winst en de bezoekersaantallen op de website waren geregeld zo hoog dat de site op springen stond. Ondertussen rollen de meest fantastische trainingen als vanzelfsprekend uit de geoliede opleidingsmachine. En als je kijkt naar de vooruitzichten voor dit jaar: fenomenaal … De woorden: “Het zal nu misschien even iets langzamer gaan ...” dreunden zachtjes dansend na in mijn hoofd. Nou ja, één ding had ik in ieder geval wél goed. Ze hebben me inderdaad helemaal niet nodig ;-). Mijn plechtige belofte aan Simone kwam ik dan ook probleemloos na.
Vorige week kwamen Mike en Patrick even op ‘werkbezoek’ in st. Maarten en st. Barth. Erg leuk. Samen hebben we nog even verder geëvalueerd, genoten van het succes en vol gezonde ambitie gekeken naar de Europese toekomst van ons bedrijf. En terwijl we onze plannen aan het uitwerken waren begon het regelmatig te kriebelen en betrapte ik me, af en toe, op een gevoel van heimwee naar het werk. Nog maar 5 maanden en dan mag ik weer aan het werk ;-).
Buiten het feit dat ik enorm heb genoten van het bezoek van Mike en Patrick, gewoon als vrienden, ben ik dan ook vooral trots. Trots op die twee vrienden die elkaar volledig vertrouwen, ruimte geven en met hun soms vreemde maar schitterende chemie een prachtig bedrijf aan het uitbouwen zijn. En ook samen met Mike en Patrick trots op Bianca, Milan, Bas, Lynn, Tim, Tim, Olle, Paul, Sophie, Joep, Annelies en natuurlijk Akira, Matjas, Steye en Lisa, die met hun tomeloze energie een schijnbaar goede manier hebben gevonden om plezier en werk moeiteloos in elkaar te laten overvloeien.
Dus vandaag zit ik met mijn gedachten even niet in de jungle, in het blauwe water of op witte stranden. Vandaag zit ik in gedachten weer even in Eindhoven en kan maar één ding zeggen: bedankt!

Reacties
#1 Karin
oh wat coooooollll. Doe Mike de groeten!! xx
heel lang geleden
#2 Rachel
Fijn als er zo'n fijn team achter je staat om zorgeloos te kunnen genieten van jullie reis! Geniet deze laatste maanden er nog maar heel goed van, voor je het weet zijn jullie weer thuis. Kuskes, Patrick en Rachel XXX
heel lang geleden
#3 Ivo
Top. Toch fijn als je werk ook één van je hobby's is.
heel lang geleden
#4 Karin vd Hurk
Je voelt het enthousiasme, genieten!
heel lang geleden
#5 B.
Wat lief! GoodHabitz, leukste bedrijf van Nederland!
heel lang geleden
#6 Ben
Klinkt allemaal geweldig. Kan me de kriebels ook helemaal voorstellen. Wat een tijd! Maar inderdaad nog lekker even genieten. Voor je het weet zit je weer in de regen en word je opgeslokt door het moment van de dag. Groeten, Ben
heel lang geleden
#7 sander kemper
Wauw Maarten geweldig, ben er zelf ook van overtuigd dat ik straks de sleutels van het bedrijf met een gerust hart overdraag aan Chiel. Hij zal er voor gaan zorgen dat wij 5 jaar onbezorgd op pad kunnen. Uiteraard heb ik hem in het vooruitzicht gesteld dat als wij terug zijn het zijn beurt is om een jaartje met de boot op stap te gaan. Dan mag ik mezelf weer bewijzen, maar of ik daar tegen die tijd nog geschikt voor ben? Ik betwijfel het haha.
heel lang geleden
#8 Ellen en Stan
En toevallig dit weekend zagen we op de Nederlandse televisie een commercial voor Good Habitz! Maar eigenlijk hoeven jullie dit helemaal niet te doen. In ieder geval niet om klanten te winnen :-). Hartstikke tof voor jullie dat het bedrijf zo goed gaat. Gefeliciteerd! Dubbel genieten dus.... Hartelijke groeten Ellen en Stan
heel lang geleden
#9 KIKmdkUpode
nou dat is lekker dan... krijg je hier een veegdroing van van je provider. het is altijd het zelfde gezeik met dat rot VODAFONE, volgende maand stap ik over naar KPN.... hoop dat het dan beter word.... wachten wachten wachten....
heel lang geleden
#10 HK4R7fOd
Reading back through on your suggestions (from your i20;2’m posting at TRDC today” post. This was so great to read. Love the unique twist on the prompt … and your process of discovering what it MUST be like to be that little guy at the playground!
heel lang geleden
#11 bQ0RdDj7
and Boots | Freddie Wong | Film Riot & Film State | BriTANicK | Legolambs | Genrocks | Epic Rap Battles of History | AnMliwdFerms | VFX Bro | How It Should Have Ended | DJ Steve Porter
heel lang geleden
#12 w9wLZIMSNw
/ After studying just a few of the blog posts on your website now, and I really like your manner of blogging. I bookmarked it to my bookmark website checklist and will probably be checking back soon. Pls check out my website online as eficvtfeely and let me know what you think. http://lfgdxq.com [url=http://anookwtnnx.com]anookwtnnx[/url] [link=http://eugukufpk.com]eugukufpk[/link]
heel lang geleden
je reactie
naam e-mail adres nieuwe code code  
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.