Maarten & Simone 1
aug 2014
Lakka, een Grieks paradijsje
Geen beter plekje om even bij te komen van de overtocht dan Lakka. Lakka is een klein dorpje op het eiland Paxos. Omdat je er alleen per boot kunt komen is het er relatief rustig. De baai bij Lakka is erg veilig, een soort natuurlijke haven en ondiep waardoor je er goed kunt ankeren. Dat hebben ander boten ook ontdekt, want op een drukke dag liggen er wel veertig jachten in de baai gepropt.
Verder is Lakka lekker saai :-). Geen disco’s, geen clubs, maar alleen Griekse taverna’s, ijssalons en cafeetjes. Wij liggen hier nu twee dagen en besteden het grootste deel van onze tijd aan zwemmen, snorkelen, dobberen, eten, drinken en racen met het kleine bootje. Het is heerlijk hier!
Straks (vrijdagmiddag) vertrekken we weer richting Parga. Ook een hele mooie baai en klein stadje op het Griekse vastenland. Het is wel wat toeristischer, maar ze hebben er een heerlijk zacht zandstrand en heel veel leuke beachbarretjes met zwembad waar je een heerlijke clubsandwich en caesar salade kunt lunchen.
Dus: voorlopig even wat minder avontuur en even wat meer ontspanning.

Reacties
#1 Mirjam
Geniet nog maar even van de ontspanning, want het echte grote avontuur komt steeds dichterbij!
heel lang geleden
#2 Serge
Heerlijk. Ik doe mijn ogen dicht en geniet met jullie mee!
heel lang geleden
#3 YaTxm4yC
WISH ME AWAY, which took home the 2012 Alliance of Women Film Journalist's Award for Best Female-Directed Film, will also return to Cinema Salem the week of June 29-July 6. You can find more inftomaoirn, including times, either here or here.
heel lang geleden
je reactie
naam e-mail adres nieuwe code code  
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.