Maarten & Simone 3
dec 2014
Overwegend zonnig, soms wat bewolking met hier en daar een buitje :-)
Daar gaan we weer... Over een paar uurtjes vertrekken we (weer :-)) richting st. Lucia. De autopiloot is gemaakt en, nadat we onze voorraad vers fruit en alcoholische versnaperingen weer hebben bijgevuld tot het gewenste niveau, gaan we vol goede moed op weg. De verwachting is dat we vanaf hier nog zo’n 14 dagen onderweg zijn, dus we verwachten ruim voor de kerst in st. Lucia te zijn.
We hebben een paar fantastische dagen gehad in Kaapverdië. We hebben twee Nederlandse gezinnen ontmoet (de White Wich en Volenté) die kinderen hebben in de leeftijd van onze kinderen. Erg leuk voor onze kids om weer eens met Nederlandse leeftijdsgenootjes te spelen. Zij vertrekken wat later, maar we hopen ze snel weer te zien aan de andere kant van de oceaan.
Het weer ziet er goed uit. De passaatwinden waaien constant en stabiel van oost naar west en als er geen rare verassingen komen zal dit (foto) ons uitzicht zijn voor de komende weken. Tot snel!Reacties
#1 Serge
Ondanks dat jullie veel pech hebben ben ik nog steeds een beetje jaloers. Neem jullie wat verse vis mee op de terugweg?
heel lang geleden
#2 Ronald
Fijne overtocht :-)
heel lang geleden
#3 Annerieke
Ha Noor, heeft Sinterklaas jullie weten te vinden? En hoe gaat het met Miepje? Heeft ze al een keer een visje gevangen? Goede reis! groetjes Annerieke
heel lang geleden
#4 Pascale, Maarten, Yannick, Iris en Anouk
Hopelijk gaat alles naar wens. Wij hebben vanmiddag Sint en zijn Pieten op visite gehad. Natuurlijk hebben we ze even doorgestuurd naar jullie. Geen enkel probleem volgens 'opa' Piet! Dus dat komt goed. Veel plezier en bedank Sint en Piet nog even namens ons. :-)
heel lang geleden
#5 Denise
Hoi familie Franken en Henny, wij vonden het ook erg leuk dat jullie aan onze steiger lagen. Wat hebben de jongens een plezier gehad. Elke dag komt Roel, Dirk, Pieter, Noor of Miepje wel voorbij in een gesprek....... Wij hebben de knoop door gehakt en varen naar Barbados en niet naar Paramaribo. Dus de kans dat we jullie gaan zien is zeker aanwezig. Veel zeil plezier op die grote plas. Wij wilden vandaag weg maar er ligt een gebied voor de deur zonder wind. Wij hopen woensdag te kunnen vertrekken samen met White Witch. Groetjes van de Volontées.
heel lang geleden
#6 ghqaaCvytDz
Wat een leuk breiwerkje is dit. Kun je er geen kujtensse van maken? He hoesje dat je in het andere logje laat zien is ook erg leuk. Denk dat die ook beter past.
heel lang geleden
je reactie
naam e-mail adres nieuwe code code  
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.