Maarten & Simone 21
okt 2014
Puerto Jose Banus: Bentley's, Bling bling & Big boats
We hebben erg genoten van het vele bezoek van de afgelopen dagen. Stan en Ellen (de buurtjes uit Eindhoven), Rogertje en de spontane ontmoeting met Marion en Ziga hier in Puerto Jose Banus (Marbella). Het was zo druk en gezellig dat we bijna zouden vergeten om ervan te balen dat de zonnepanelen weer kapot zijn gegaan en het navigatiescherm opnieuw is uitgevallen. Maar goed, dat is dan wel het perfecte excuus om een keertje aan te leggen in één van de meest luxe havens van Europa. Blijkbaar de enige plek in de buurt waar een elektriciën alles weer kan repareren.
Uit vrije wil zouden we niet snel naar Puerto Jose Banus gaan, al is het alleen al voor de kosten. De jachthaven is stervensduur en de restaurants en de winkels eromheen nog duurder. Door hier aan te leggen horen we in één klap bij de Rich & Famous van Spanje. Midden in het hart van de jetset. De dure auto’s rijden hier af en aan, de winkels verkopen alleen maar topmerken (Armani, Prada, Gucci, Rolex, etc.) en de meeste mensen lopen erbij alsof ze zo van een catwalk afgelopen zijn. Toch even aanpassen dus voor de familie Franken, die tot nu toe alleen maar in badslippertjes en korte broek naar een gemiddeld restaurant ging. Maar ach, met een lange broek, leuke blouse, heuse schoenen en een stoere zonnebril blenden we gemakkelijk in het luxe leventje van de Spaanse badplaats. Zelfs Miep past zich moeiteloos aan aan het jetset leventje hier.
Het is erg leuk om te zien dat, naast een groot aantal échte rijke stinkerts, hier ook een minstens zo grote hoeveelheid wannabee’s rondloopt. Even op de foto met een Masarati en een paar bootjes op de achtergrond of voor 10 euro een van de vele nep Rolexen of IWC's kopen en over de boulevard paraderen met je plastic Gucci tasje.
Laten we maar hopen dat we weer snel verder kunnen richting Gibraltar en Marokko. Ondanks dat we genieten van het strand, wining & dining en poppetjes kijken, willen we graag weer verder. Wij zijn nou eenmaal meer van de badslippers en de korte broeken en wat minder van de Gucci en de Prada.

Reacties
#1 Jos en Nolly
Hoi luitjes wat schrijven jullie toch leuke belevenissen en wat ziet miepje er betoverend uit ha ha. Hoe gaat het met de jongens??? Gaat het goed met school en vermaken ze zich goed? Hier alles oke slecht weer vandaag storm en regen. Heel veel lieve groeten van ons de buufjes uit Eindhoven Jos en Nolly
heel lang geleden
#2 Marcel van Wijk
Puerto Banus... daar zijn we ook een keer in oktober geweest. Heerlijk nazomeren, voetjes in het zand en idd vergapen aan de blingbling en wannabees! Leuk om zo regelmatig over jullie avonturen te lezen!
heel lang geleden
#3 kim
Haha die Miepje, die kan er wel aan wennen! Leuk om steeds weer te lezen wat jullie zoal beleven! Hier is het herfstvakantie en het ziet er naar uit dat de regen de hele week met bakken uit de lucht valt :-( Groetjes uit Eindhoven, Kim Dominique, Pita en Niek
heel lang geleden
#4 Karin
Ik wil ook wel even stiekum mee in dat tasje! Maar dat past niet, vrees ik!
heel lang geleden
#5 vwYDOfsUVc
None
heel lang geleden
je reactie
naam e-mail adres nieuwe code code  
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.