Maarten & Simone 31
aug 2014
There always is a bigger boat :-)
Terwijl we even op en neer wippen van Corfu naar Itali (Otranto) om de boegschroef daar te laten repareren, genieten we van de rust met zijn zessen de prachtige baaitjes, leuke tavernes en varen we voorbij een aantal gigantische jachten die Corfu lijken te hebben ontdekt. Twee weken terug geleden lagen we al in de schaduw van het jacht van Abramovitch in de baai onder Corfu-stad, nu varen we voorbij de Katara' het priv jacht van de emir van Qatar. De Katara' is met slechts n helikopterdek natuurlijk maar een armoedig bootje (De Topaz van Ambramovitch heeft er namelijk twee), maar als je er zo vlak langs vaart is het toch heel indrukwekkend :-)
Je leest in Nederland natuurlijk vooral over de Griekse crisis, maar de Griekse eilanden, zoals Corfu en Lefkas, zitten behoorlijk in de lift. Je merkt dat er behoorlijk wordt genvesteerd. Je kunt in een gemiddelde taverne gelukkig nog steeds probleemloos voor 10 Euro een complete maaltijd inclusief drank verorberen, maar als je wat chiquer wilt kan dat tegenwoordig ook. Lekker loungen en chillen bij het zwembad op een heerlijk strand begeleidt door een rustige beat. We hebben de laatste jaren het formaat van de boten jaarlijks zien groeien. Alle rijken der aarde hebben Corfu op hun favorietenlijstje staan. Het is daarom niet verwonderlijk dat Alex en Maxima ook hebben gekozen voor Griekenland als favoriete vakantieland. Dus: vergeet Ibiza, das zo 2013, en zet alles op Corfu, op slechts 2 uur en 45 minuten vliegen van Eindhoven, d place to be vanaf 2014!

Reacties
#1 Karin
Je hebt je roeping gemist Maarten!! Mooie PR voor ons paradijs :) xx
heel lang geleden
#2 Sake
Volgend jaar bedrijfsuitje GoodHabitz (incl partners uiteraard)? ;) Have fun! Groet, Sake
heel lang geleden
#3 Brit Zweegers
Geniet ervan!! we gaan over 3 wk naar corfu en paxos op jullie aanraden!!! zijn jullie dan nog daar? Groetjes Brit
heel lang geleden
#4 joNLTLnLCSg3
very initially "咁都唔使咒罵人地全家喺 豬 啫 當事人喺唔著 但罵嗮人地全家 無需要呀 " 無風起浪? I am/ was very diatppoinsed that my friend BBF who 罵嗮人地全家 無需要呀 that was totally unnecessary at all! Humbly yoursthe inner space
heel lang geleden
je reactie
naam e-mail adres nieuwe code code  
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.