Maarten & Simone 11
aug 2014
Yes, I do
Met een glimlach kijken we terug naar een geslaagd feestje gisteren. Sophie & Caleb zijn gisteren in Wildersville Tennessee in de Pin Oak Lodge in een national park getrouwd. Heel bijzonder om dit een keer live mee te mogen maken.
Onze Noor heeft de tijd van haar leven gehad. Wat heeft ze genoten. Eerst naar de nagelstudio, naar de kapper en vervolgens haar 'bridesmaid' jurk passen. Daarna bloemblaadjes gooien en voor de rest vooral lief lachen, waar ze erg goed in is :-). En oh ja ... Sophie zag er natuurlijk ook prachtig uit in haar zelfontworpen en gemaakte jurk.
Voor ons was de bruiloft ook een heel bijzondere ervaring. De familie van Caleb is zeer religieus net als velen hier in Tenessee. Dansen, drinken en feesten lijkt wel uit den boze hier. Het is hier gebruikelijk om, na de ceremonie, te eten, wat te drinken en vervolgens allemaal weer meteen naar huis te gaan. Het was daarom erg leuk om, na het korte formele gedeelte van de bruiloft (de vader van Caleb was tevens degene die de twee trouwde) iedereen, op zijn Nederlands, te verleiden om te blijven om te drinken, zingen, dansen en feesten. Blijkbaar zijn traditie en religie hardnekkig hier en de meesten gingen (op zijn Amerikaans) meteen naar huis. Toch zijn we er in geslaagd om enkele Amerikanen de verderfelijke Nederlandse gewoonte genaamd 'gezelligheid' aan den lijve te laten ondervinden. Hierdoor hebben we een prachtige herinnering aan een echte Nederlands / Amerikaanse wedding :-). We wensen Sophie & Caleb een prachtige tijd samen en bereiden ons langzaam weer voor op onze trip naar Griekenland.

Reacties
#1 Serge
Noor is duidelijk het schattigste bruidsmeisje.
heel lang geleden
je reactie
naam e-mail adres nieuwe code code  
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.