Maarten & Simone 24
jun 2015
de Carieb om de hoek ...
Het zonnetje brandt continu en we zijn als vanzelf al weer helemaal ingeburgerd in het slow living gedachtengoed. Op vaderdag heerlijk lunchen en chillen met je voeten in het witte zand bij Tiburon op Formentera. Een dagje lekker relaxen in Portinatx, Ibiza. En de volgende dag alweer genieten van een knapperig visje van de gril in Andraitx, Mallorca. Vanmiddag gaan we nog even de paella proberen. Om morgen weer te vertrekken richting de volgende baai. Zeilend en motorend hoppen we hier van het ene Balearische eiland naar het andere. Ondertussen proberen we nog zoveel mogelijk school te doen, zodat we de laatste maand in Griekenland echt ‘vakantie' kunnen vieren.
We waren bijna vergeten hoe mooi het hier is. OK, het water is voor deze 'beach-snobs’ (met dank aan Khudjada voor het lenen van deze term) nog wel een beetje koud en de visjes zijn wat klein en hebben weinig kleur, maar de witte stranden en de kleuren van het heldere water doen ons toch wel heel erg denken aan ons recente verblijf in het Caribisch gebied. Fijn dat we zoveel mooie plekjes dichtbij hebben, zonder daar (weer) een hele oceaan voor over te hoeven steken.
De komende dagen hoppen we nog even door naar Menorca om van daaruit via Sardinië of Corsica door te steken richting Napels. Dat worden behoorlijk wat mijlen de komende week, maar met deze rustige (rug) wind en bijpassend zonnetje is het heerlijk op open zee.

Reacties
#1 Sara
Ik moet van ons pap zeggen: schiet maar eens op! Haha Groetjes Sara (Ik ben geslaagd en heb volgende week mijn diploma uitreiking en begin 6 juli met mijn baan! 😃)
heel lang geleden
je reactie
naam e-mail adres nieuwe code code  
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.