Bedrijfsuitjes

VERBIND * MOTIVEER * GENIET

Een bedrijfsuitje op het water in de zon met een prosecco in je hand en een paar keer per dag een wauw moment. Dat is waar de 99 Bottles voor staat. Of je je personeel nu meeneemt om ze te verwennen, te inspireren of te verbinden. Op de 99 Bottles beleef je een luxe unieke reisbeleving die gegarandeerd zorgt voor nieuw ideeën, bijzondere relaties en prachtige ervaringen.

De 99 Bottles biedt plek aan acht gasten in vier slaapkamers, alle voorzien van een eigen wc en badkamer. Er is ruimte op een groot dek om te vergaderen, te zonnen, te brainstormen of te leren, maar vooral om te genieten. Eet lekker aan boord terwijl je geniet van het uitzicht, of lunch of diner in een van de vele lokale restaurantjes in pittoreske haventjes waar de vis vers is en de bediening vriendelijk.

Bezorg je medewerkers een onvergetelijke ervaring. Wij nemen jullie mee naar de mooiste stranden, de leukste haventjes of meest adembenemende uitzichten. Wij zorgen voor onvergetelijke momenten, geven ruimte voor creatieve ideeën, nieuwe samenwerkingen of gewoon totale ontspanning.

Trakteer je mensen op een fantastisch bedrijfsuitje op de 99 Bottles. Mail naar info@99bottles.nl voor meer informatie. Dan zorgen onvergetelijke ervaring.