Netwerk Evenementen

CONNECT * DEEL KENNIS * VERBIND

Je wilt verbinden, je kennis delen en je contacten in het zonnetje zetten. Op de 99 Bottles doe je dat op een ontspannen, unieke manier. Neem klanten, zakenrelaties, prospecten mee naar Griekenland of Spanje. Geen saaie zaaltjes, geen bitterballen, geen vervelende speeches, maar samenwerken, samen connecten en samen genieten. In de zon, op het strand of in een idyllisch havenstadje.

De 99 Bottles is een Lagoon 450. Een luxe catamaran waar je makkelijk met acht personen een paar dagen (of langer) kunt vertoeven. Want met vier slaapkamers, een luxe keuken en een fantastisch dek waar je kunt vergaderen, lunchen en dineren of gewoon heerlijk kunt chillen kunnen je contacten alleen maar hechter worden

Breng netwerken naar het hoogste niveau in een ontspannen luxe setting. Laat op een ontspannen manier zien dat jij je netwerk wilt verbeteren, uitbreiden en anderen helpen met verbindingen leggen.

Wil jij netwerken in een Grieks baaitje, op de Ionische zee, of in een Spaans vissersdorpje? Neem contact op met de 99 Bottles. Een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten? Mail naar info@99bottles.nl.