Bedrijfsuitje

Een unieke beleving die mensen aan elkaar verbindt én de organisatie

Wil je een UNIEK bedrijfsuitje? De 99Bottles als ‘vlaggeschip’ is zeer geschikt voor meerdaagse bedrijfsuitjes waarbij groepen niet alleen van de dag faciliteiten gebruik kunnen maken, maar ook kunnen eten, drinken en overnachten. Zeker in het geval van intensieve trainingen vergroot dit de effectiviteit en teambuilding.

Bezorg je medewerkers of MT leden een onvergetelijke ervaring. Wij nemen jullie mee naar de mooiste stranden, de leukste haventjes of meest adembenemende uitzichten. Wij zorgen voor onvergetelijke momenten, geven ruimte voor creatieve ideeën, nieuwe samenwerkingen of gewoon totale ontspanning.

Aftermovie van het 4-daagse ICT bedrijf uit Eindhoven OBI sailing event in Griekenland in 2022 ⛵️☀️🐬

Kleine groepen en kleine groepen

De 99 Bottles biedt plek aan zeven gasten (excl. schipper en gastvrouw) in vier slaapkamers, alle voorzien van een eigen wc en badkamer. Er is ruimte op een groot achterdek, voordek en bovendek om te vergaderen, te brainstormen of te leren, in een inspirerende omgeving. Eet lekker aan boord terwijl je geniet van het uitzicht, of lunch of diner in een van de vele lokale restaurantjes in pittoreske haventjes waar de vis vers is en de bediening vriendelijk.

Een weekend weg met de collega’s als een bedrijfsuitje of personeelsfeest, een product presentatie of customer event. Onderweg zijn op een zeilschip doet de onderlinge verstandhoudingen goed en laat een geweldige indruk achter. In de buitenlucht actief bezig zijn, samen heerlijk uitwaaien en ongedwongen weer eens bijpraten. Een onvergetelijke ervaring.

Locaties
De hele middellandse zee en het Caribisch gebied behoren tot het vaargebied van de organisatie en crew van de 99Bottles. Griekenland heeft vaak de voorkeur omdat dit één van de mooiste gebieden van de Middellandse zee is én kosten-technisch het meest interessant is. Ibiza is natuurlijk het meest hip en onvergetelijk.

Teambuilding of ontspannen
Kies voor 100% ontspanning of teambuilding door in een volledig nieuwe setting een zeiljacht zelfstandig te varen als team. Voor mensen die het leuk vinden leren wij jullie ankeren in een baai, aanleggen in een haven en de zeilen te heisen in de wind. Je kunt aan het roer staan, de winches bedienen om de zeilen te hijsen of het ankerlier bedienen. Het zal je verbazen hoe eenvoudig het is, als je als team samenwerkt!

Goed georganiseerd
Een goede organisatie van jullie bedrijfsuitje is zeer belangrijk. Voor grotere groepen met meerdere zeiljachten zal de organisatie worden opgepakt met Leeuwendael evenementen, bekend van de organisatie van de Ionian Sea rally en andere regatta’s (zeilwedstrijden). Je kunt erop vertrouwen dat jullie zeiltocht bij ons tot in de puntjes verzorgd zal zijn. Naast de actie van het zeilen is er altijd ruimte voor een ontspannen gesprek en een drankje aan dek of in de gezellige kajuit.

Aftermovie
Natuurlijk mag een aftermovie van je evenement niet ontbreken. Niet alleen voor iedereen om na te genieten, maar mogelijk ook ter ondersteuning voor je werving en selectie programma!

Ervaren (ondernemende) crew
De ervaren crew van de 99bottles heeft meer dan 10 jaar ervaring op de middellandse zee en het Caribisch gebied en bestaat uit ondernemers die zichzelf goed kunnen verplaatsen in management en personeel.

Indicatie tarieven
De all-in kosten voor een volledig georganiseerd zeil weekend zijn afhankelijk van locatie en ‘hoe gek je het wil maken’. Maar een gemiddeld uitgangspunt is € 3.000,- ex. BTW per persoon. Dit is all-in incl. vliegtickets, bedrijfskleding, restaurants, huur zeiljachten en schippers.

Trakteer je mensen op een fantastisch bedrijfsuitje op de 99 Bottles. Mail naar info@99bottles.nl voor meer informatie. Dan zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring.