Vaarvergadering

HUTJE OP DE HEI ZEE

Wil je een UNIEKE vergader locatie huren? De 99Bottles is zeer geschikt voor meerdaagse vergaderingen, strategie sessies, bedrijfsuitjes of trainingen waarbij groepen niet alleen van de dag faciliteiten gebruik kunnen maken, maar ook kunnen eten, drinken en overnachten. Zeker in het geval van intensieve trainingen vergroot dit de effectiviteit en teambuilding.

De 99 Bottles biedt plek aan acht gasten in vier slaapkamers, alle voorzien van een eigen wc en badkamer. Er is ruimte op een groot achterdek, voordek en bovendek om te vergaderen, te brainstormen of te leren, in een inspirerende omgeving. Eet lekker aan boord terwijl je geniet van het uitzicht, of lunch of diner in een van de vele lokale restaurantjes in pittoreske haventjes waar de vis vers is en de bediening vriendelijk.

Bezorg je medewerkers of MT leden een onvergetelijke ervaring. Wij nemen jullie mee naar de mooiste stranden, de leukste haventjes of meest adembenemende uitzichten. Wij zorgen voor onvergetelijke momenten, geven ruimte voor creatieve ideeën, nieuwe samenwerkingen of gewoon totale ontspanning.

Hutje op de zee met het MT, customer event of personeelsfeest
Een ‘hutje op de hei zee’ sessie met het MT, een of een weekend weg met het personeel als een bedrijfsuitje of personeelsfeest een product presentatie of customer event. Onderweg zijn op een zeilschip doet de onderlinge verstandhoudingen goed en laat een geweldige indruk achter. In de buitenlucht actief bezig zijn, samen heerlijk uitwaaien en ongedwongen weer eens bijpraten. Een onvergetelijke ervaring.

Locatie
De 99bottles vaart in 2022 en 2023 op Griekenland (Corfu), Italië (Sardinië) en Spanje (Ibiza, Mallorca). De lengte van het event is in overleg en kan 2,3 of 4 dagen zijn.

Teambuilding of ontspannen
Kies voor 100% ontspanning of teambuilding door in een volledig nieuwe setting een zeiljacht zelfstandig te varen als team. Voor mensen die het leuk vinden leren wij jullie ankeren in een baai, aanleggen in een haven en de zeilen te heisen in de wind. Je kunt aan het roer staan, de winches bedienen om de zeilen te hijsen of het ankerlier bedienen. Het zal je verbazen hoe eenvoudig het is, als je als team samenwerkt!

Goed georganiseerd
Een goede organisatie van jullie bedrijfsuitje is zeer belangrijk. Je kunt erop vertrouwen dat jullie zeiltocht bij ons tot in de puntjes verzorgd zal zijn. Naast de actie van het zeilen is er altijd ruimte voor een ontspannen gesprek en een drankje aan dek of in de gezellige kajuit.

Ervaren (ondernemende) crew
De ervaren crew van de 99bottles heeft meer dan 10 jaar ervaring op de middellandse zee en het Caribisch gebied en bestaat uit ondernemers die zichzelf goed kunnen verplaatsen in management en personeel.

Tarieven
Een weekend op de 99bottles met maximaal 6 man kost € 7.800,00 exclusief BTW.
Dit tarief is inclusief eten en drinken aan boord, overnachtingen, huur van het zeiljacht, 2 schippers en/of gastheer/vrouw.
Dit tarief is exclusief vliegreis, lokaal verteer aan wal zoals een restaurant of terras en een eventuele culturele activiteit aan wal.
Het tarief is een totaal tarief voor maximaal 6 mensen en 3 of 4 dagen ongeacht het aantal mensen of aantal dagen.

Trakteer je mensen op een fantastisch bedrijfsuitje op de 99 Bottles. Mail naar info@99bottles.nl voor meer informatie. Dan zorgen onvergetelijke ervaring.